Χρώματα της Ελλάδας Colors of Greece

Posted by xromatopolio 01/07/2019 0 Comment(s)


 

 

Χρώματα της Ελλάδας Colors of Greece

 

Χρώματα με το δικό τους φως.

 

Χρώματα με το δικό τους φως. Το γεμάτο ήλιο, θάλασσα και ζωή ελληνικό φως. Το πελαγίσιο μπλε, το γαλάζιο του ουρανού ή το γαλάζιο Ελλαδί όπως λένε κάποιοι χαρακτηριστικά. Το ροζ του ταραμά, το γκρι του ούζου, το μπέζ της άμμου.

Χρώματα που υμνούνται σε όλο τον κόσμο και που οι ταξιδιώτες θα ήθελαν να πάρουν μαζί στις αποσκευές τους φεύγοντας από την Ελλάδα. Χρώματα ανεξάντλητα σε αποχρώσεις, συναισθήματα και ιστορίες.

 

Χρώματα σημεία αναφοράς. Αυτά τα χρώματα της Ελλάδας μελέτησε, ανέλυσε και επέλεξε να έχει ως κέντρο έμπνευσης και δημιουργίας η KRAFT PAINTS, για να φτιάξει τις δύο νέες, πρωτοποριακές βεντάλιες, KRAFT INSPIRED COLLECTION και KRAFT REFLECTIVE COLLECTION.

Χρώματα που δεν διαθέτει καμία άλλη εταιρεία χρωμάτων.H νέα βεντάλια αποχρώσεων KRAFT INSPIRED COLLECTION με 1720 μοναδικές αποχρώσεις, σας προσφέρει μία εξαιρετική συλλογή προτάσεων που σας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να επιλέξετε το ιδανικό χρώμα για τον χώρο σας. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για τον ιδιώτη, τον επαγγελματία, τον διακοσμητή, τον αρχιτέκτονα.

Η νέα συλλογή KRAFT REFLECTIVE COLLECTION περιλαμβάνει 185 μοναδικές αποχρώσεις για την εξωτερική επιφάνεια του σπιτιού σας. Αποτέλεσμα μακράς έρευνας οι 185 αποχρώσεις δημιουργήθηκαν για να χρησιμοποιηθούν με την καινοτόμα σειρά χρωμάτων εξωτερικής χρήσης KRAFT 4 SEASONS.

Για να ανακαλύψουμε την Ελλάδα και τη δύναμη των χρωμάτων στην καθημερινότητά μας με ένα νέο τρόπο, δείτε τις δύο νέες βεντάλιες, εμπνευσμένες από τα χρώματα της Ελλάδας και αποκτήστε τις σε επιλεγμένα χρωματοπωλεία ή online.